интериорен Дизайн

В шоурум HAMEFA има екип от интериорни дизайнери, които могат да подготвят вашия проект от начало до край. Много често при нас идват клиенти, които все още разполагат само със скица на своя апартамент, къща или вила. Интериорните ни дизайнери ще ви дадат точните съвети, как да обособите всеки кът и как да направите правилното разпределение, за да усвоите максимално добре пространството. Ще ви ориентират за материалите, които са подходящи за мебелите ви. Етапи на дизайна и проектирането:

- Първоначална среща с дизайнера. Добре е тази среща да бъде предварително уговорена, за да може интериорният дизайнер да ви отдели специално внимание и да е на ваше разположение. От голяма полза е, ако носите със себе си план на жилището или стаята, която искате да обзаведете. В този план са посочени точните размери на помещението, което ще помогне на дизайнера да направи по-правилно разпределение и по-адекватно предложение.

- След уточняване на разпределението и желаните мебели ще направим предварително остойностяване на вашия проект, което да ви даде по-ясна представа.

- Ако офертата ви удовлетворява интериорните ни дизайнери ще направят цялостна визуализация, при която се влиза в детайлно оформление на помещенията. На този етап интериорният дизайнер и проектантът на мебели взимат точни размери на място.

- На специално организирана среща интериорния дизайнер ще представи своя проект. На базата на визуализацията, която дава пълна представа, клиентът може да направи промени по разположението, мебелите, финишите.

- След изясняването на всички подробности клиентът получава финално остойностяване на проекта.

- След финалното одобрение на проекта и офертата започва етапа на проектирането на всички мебели за производство.

- Производството на мебелите се извършва в рамките на 2 месеца независимо от обема на поръчката.

- Готовите мебели се доставят и монтират от HAMEFA в удобно за клиента време, което улеснява клиента.

- Всякакви възникнали забележки от страна на клиента се обслужват своевременно.

Производството на мебели всъщност е много лично нещо. Можете да видите част от реализираните ни проекти в секция „ПРОЕКТИ“. С повечето си клиенти, за които изготвяме цялостни решения, работим повече от половин година. От първата ни среща, когато разполагате само с план на бъдещото си жилище, през подготвянето на интериорния проект, проектирането на всяка една мебел, производството й, до финалната, когато всички празнуваме в новия им дом. През цялото това време вие ни допускате в най-личното си пространство, опознаваме ви, създаваме с времето много лично отношение. Целия този период е съчетан с висока степен на доверие, което се създава между нас. И да, ние харесваме взискателните клиенти, защото те знаят какво искат, а няма нищо по-хубаво от човек, който знае какво иска да постигне, тогава ние със сигурност може да го проектираме.


Иглолистен масив

7H
300Y15R
0502Y
0808Y35R
1013G
4005Y0R
7038
9001
5010090Y
N.3
N3
RAL9016 50% ЛАК
АРЕНА
ГРЕЙЗ ОРЕХ
ПЕРУН
СНЕЖНО БЯЛО 50% ЛАК
5502B
S2002Y50R

Черешов масив

Дъбов масив

7M
7MM
AQUA
АРЕНА
CHOKOLADE
CRIS BELGE
DARK OAK
HAVANA
MAGHAGON
N-3
N-3 JILI
OYSTER
SAVANNA
SKY GRAY
SMOK
WALNUT
WHITE
VANILLA
ГРЕЙЗ ОРЕХ
GRAZE WALNUT 2
ПЕРУН
PERUN 2
BLACK

Орехов масив

ТeНденция

В "Хамефа" създаваме мебели за поколения. Ние знаем и разбираме, че всеки проект е уникален и в него са вложени различни очаквания за дизайн и функционалност. Стремим се да бъдем в челните редици по иновативност и усъвършенстване на мебелите, които произвеждаме, като с това не отстъпваме от изискванията за дълготрайност и дълголетие на нашите изделия.

Портфолио

Мебели по поръчка

Нашият дизайнерски екип може да ви помогне със следващия проект. Ще направим визуализация на всеки стил, материал или краен продукт и ще ви покажем как мебелите оживяват атмосферата. Ако одобрите работата ни, ще претворим идеята Ви в красив интериор, като резултатът ще надмине очакванията Ви.

Изпрати запитване