Негово величество "ДОМЪТ"

Фина палитра от мебели с античен вид, съчетаващи класически линии с модерен дух. Мирис на истинско дърво. Уют, удобство, усет за изтънченост, класа и съвършено изпълнение на световно ниво. С нескрито задоволство научаваме, че всичко това е възможно в България, благодарение на мебелна фабрика Hamefa, създадена през 1998 г. като малко ателие в гр. Разлог, за да се превърне през годините в един от най-големите износители на висококачествени мебели за Холандия, Белгия, Германия, Русия, Гърция, Китай и скандинавските страни.

духът на мебелите

Естествените материали и НАЙ-ВЕЧЕ МАСИВНАТА ДЪРВЕСИНА стоят в основата на философията на компанията. Изделията се изработват от иглолистно дърво, череша, дъб, бук, ясен или топола, а специалните технологии на обработка гарантират качеството на крайния продукт. Hamefa предлага богата гама от пленителни цветове и многообразие от модели за всеки кът от дома – трапезария, дневна, кухня, спалня, детска стая, антре, библиотека… Специалистите интериорни дизайнери на компанията ще пресъздадат ДОМЪТ онова, което въображението ви ще начертае, ще му придадат завършен вид и ще бъдат ваш съюзник в създаването на най-вашето място – домът. Вдъхновяващи композиции и варианти на бюфети, скринове, гардероби, витрини, салонни маси, маси за хранене и различни декоративни изделия във всевъзможни размери и визии ще ви пленят в наскоро открития шоурум на компанията в Bulgaria Mall в София. Всички те не просто ще присъстват в дома ви, а ще го оживят, благодарение на естествените форми и ДУХА, КОЙТО НОСЯТ.

Изразете себе си

Hamefa предлага цялостни решения както за домакинства, така и специализирано обзавеждане за хотели, ресторанти, административни сгради, комплекси за спорт и почивка. Компанията се стреми да поддържа забележителна колекция от изключителни изделия с индивидуално присъствие, чрез които и най-взискателният домакин да намери начин да изрази себе си в своя дом.

Източник: Premium Lifestyle